Vamoose slaap/ hefdak.
Vamoose slaap/ hefdak.

Vamoose slaap/ hefdak, alleen mogelijk incl. montage. Verzenden niet mogelijk.

€ 3.850,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Slaaphefdak in de standaard kleur wit. Een slaap/ hefdak voor een interesante prijs. Deze prijs is incl. BTW en montage.
Sterk, mooi en veilig,

  • Een gelast aluminium frame met een zogenaamde tweede huid zorgt voor een ijzersterke constructie. De scharnieren en bevestigingen zijn van roestvrij staal.
  • Het dak is eenvoudig op te zetten door gasgevulde springveren.
  • De T4/T5 ziet er na inbouw van een Vamoose hef-slaapdak nog steeds prachtig en verzorgd uit. De ingebouwde achterspoiler zorgt voor een gunstig effect op het brandstofverbruik.
  • Het lichtgewicht doek is van premiumkwaliteit, volledig waterproof, vuurdovend en kleurvast. Het heeft nooit meer een extra behandeling nodig: het is mooi en blijft mooi! Het doek is standaard Volkswagen wit, maar kan in elke gewenste kleur worden geleverd, zelfs in metallic.
  • Het Vamoose hef-slaapdak heeft een bijzondere veiligheidvoorziening: als er kinderen boven in de tent slapen en er paniek uitbreekt, kan het doek eenvoudig naar buiten toe worden verwijderd, zodat je er eenvoudig bij kunt. En dat is toch een geruststellende gedachte als je kinderen hebt!
Meer onderdelen vindt u op,